Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Reggaefesten x General Knas x Syster Sol x Antonio D

2 december, 2017 kl 22:00 - 3 december, 2017 kl 03:00

Sandra Nöje, Reggaestrerad & LinkUp Bookings presenterar stolt:

REGGAE FESTEN

Den 2 december är det äntligen dags för årets största Reggae Fest i Kalmar!

Vi får besök av ingen mindre än General Knas från den legendariska gruppen Svenska Akademien! Med sig denna afton har han Syster Sol och Antonio D som kommer att gästa showen och självklart bjuda på egna låtar också!

Bakom skivspelarna så hittar ni Alex, Victor & Stoffe från Öland Roots Crew!

Helt enkelt en kväll man inte får missa! Kom in i dans!

Live:
♦ GENERAL KNAS
♦ SYSTER SOL
♦ ANTONIO D

Djs:
♦ÖLAND ROOTS CREW

BILJETTER
Köp dina biljetter förköp!

LÖRDAG 2 DECEMBER | 22:00 – 03:00 | SANDRA NÖJE, KALMAR

General Knas:
General Knas slog igenom i gruppen Svenska Akademien i början på 00-talet. 2001 släpptes debutalbumet ”Snapphaneklanen” och efter det blev Svenska Akademien snabbt Sveriges största reggae-grupp! Gruppen valde under 2009 att lägga ner, men återförenades lagom till Öland Roots 10 års-jubileum för ett fåtal spelningar!

Sedan Generalens solodebut 2006 har han släppt fyra album och 2014 släpptes Folkets Röst” som redan är en klassiker bland Svenska reggae-album. Albumet innehåller låtar som ”Aktivist”, ”Folkets Röst” och ”Enda Vägen Fram” som Kapten Röd gästar på.

Under 2016 visade Generalen vilken bredd han har som artist när han släppte Ep´n ”Dancehall” där låten ”Som Bob Marley” även släpptes som video.

Massvis av nytt material är på gång så missa inte chansen att få uppleva genral Knas på Sandra i Kalmar!

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Syster Sol:
Syster Sol började sin skivkarriär 2009 med debuten ”Dömd Att Bli Bedömd”, som var produkten av en livslång kärleksaffär med reggae. Det var med den och uppföljaren ”Kichinga” från 2011 som hon befäste sin status på den svenska reggaescenen. 2013 kom albumet ”Mallan Raderna” och hon släppte EPn ”Bag Lady” 2015.

Det genomgående temat i Syster Sols musik har alltid varit viljan att förmedla ett budskap, en känsla. Låtarna har alltid genomsyrats av ett starkt rättvisepatos, vare sig det handlar om konsumtionssamhällets ondska eller ojämlika relationer så har Syrran alltid stått upp för det hon känner är rätt. Vilket har lett till att hon har genom åren blivit inblandad med en rad organisationer som ska främja social rättvisa, och framförallt stärka kvinnor.

Nyligen släppte Syster Sol singeln ”Kom Tillbaka” och har mer material på gång!

Missa inte när Syrran kommer till stan!

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Antonio D:
Antonio D släppte sin debut-EP ‘Från Karlshamn till Kingston’ sommaren 2015. En av låtarna, ‘Deja Vu’, gästades av General Knas och det blev starten på ett samarbete mellan artisterna som nu har turnerat runt om i hela Sverige tillsammans.

Under 2017 har Antonio D även varit med på Kapten Röds turné Hundralappen som hade sin turnéavslutning på ett utsålt Slottskogsvallen den 2 sep inför 20.000 i publiken. Utöver detta har han även hunnit släppa två singlar under 2017, ‘Allt E Cool’ & ‘Ljuva Livet’. De här två låtarna kommer utgöra grunden till en kommande dancehall-EP som kommer släppas nu runt årskiftet.

Antonio D har kämpat på hårt med sin musik i flera år och det är bara en tidsfråga innan han kommer få sitt stora genombrott.

 

Detaljer

Börjar:
2 december, 2017 kl 22:00
Slutar:
3 december, 2017 kl 03:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/371123496659734/?active_tab=about

Arrangör

Sandra Nöje

Plats

Nöjespalatset Sandra
Södra Vägen 58
Kalmar, 392 45 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0480 27080
Webbplats:
sandranoje.se