Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mustasch & Hardcore Superstar

1 april, 2018 kl 21:00 - 2 april, 2018 kl 02:00

✭Tour De Saster✭
Mustasch och Hardcore Superstar till Sandra Kalmar!
OBS: Biljettsläpp Måndag 27/11 Kl.10:00
Ålder: 18 år

Mustasch
Det är en imponerande CV bandet har fått ihop: åtta album, en dunderhit med ”Double Nature”, utsålda turnéer i Sverige, förbands- och headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre grammisnomineringar och en Grammis för ’Årets Hårdrock’.
Året började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalens mellanakt tillsammans med vissångaren Hasse Andersson. Tillsammans framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning och blev hyllade av både press och publik. En tittare skrev på Twitter och kallade ”Hellhound” för den bästa låten i deltävlingen. Hör den på Spotify, där den fått över en miljon streams.
Under sommaren kommer Mustasch turnera med stopp på bl.a. Sweden Rock, Garage Sound Festival i Madrid och John Smith Rock Festival i Finland.
Allt eller inget.
Inget annat gäller.
”Mustasch” är det första beviset på det.

✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭

Hardcore Superstar
Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre – Hardcore Superstar är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg som bildades 1997 hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent.
Cirkeln sluts nu när Hardcore Superstar släpper sitt nionde album; när ett fan gav bandet en inspelning de gjort för tjugo år sedan triggade det medlemmarna att söka sig tillbaka till sina rötter. Den lust, hunger och ungdomliga längtan över att ta över världen som fanns i deras hjärtan har åter kommit tillbaks. ”HCSS”, som skivan kommer att kallas, är en rå och skitig historia som plockar det bästa från det som är Hardcore Superstars signum av ösig sleaze och röjjig partyrock.

Detaljer

Börjar:
1 april, 2018 kl 21:00
Slutar:
2 april, 2018 kl 02:00
Webbplats:
https://www.tickster.com/sv/events/ccr3enrxjt4k5h8/2018-04-01/mustasch-and-hardcore-superstar

Arrangör

Sandra Nöje

Plats

Nöjespalatset Sandra
Södra Vägen 58
Kalmar, 392 45 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0480 27080
Webbplats:
sandranoje.se