Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Säsongsavslutning med Noice & 250 Kg Kärlek

12 maj, 2018 kl 21:00 - 13 maj, 2018 kl 02:00

- 220 kr

★NOICE★

Noice slog 1980 igenom över en natt efter att ha medverkat i TV-programmet Måndagsbörsen med hitlåtarna ”En kväll i tunnelbanan” och ”I natt e hela stan vår”. Tonåringarna sålde 100 000 ex av debutalbumet Tonårsdrömmar och kom att bli en av de största svenska rockgrupperna genom tiderna.

De efterföljande albumen Bedårande barn av sin tid, med hitsen ”Du lever bara en gång”, ”Allting Okey” och ”Ut i natten” samt Det ljuva livet, med ”Dolce Vita” och ”Vi rymmer bara du och jag”, sålde både guld och platina, och succén höll i sig. Hysteriska fans följde vartenda steg gruppen tog. 1983 när Noice fortfarande stod på topp gick medlemmarna skilda vägar.

Låtskrivaren och basisten Peo Thyrén fortsatte efter tiden i Noice till stora framgångar med banden Easy Action och Sha-Boom, och som låtskrivare åt några av Sveriges allra största artister. Den mest kända av de låtar han har skrivit till andra artister är ”Dansa i neon”, som bl a Lena Philipsson och Tomas Ledin har spelat in. Andra som har spelat in Thyréns verk är Carola, Martin Stenmarck, Tommy Nilsson och Style.

2008 släpptes Bedårande barn av sin tid, boken med hela berättelsen om Noice karriär – skriven av rockjournalisten David Bogerius, som tidigare skrivit och fått mycket fina recensioner för Blod, svett och dårar om Backyard Babies. 2009 kom boken Från Noice till nu – ett bedårande barns bekännelser, som Peo Thyrén skrev i samarbete med rockjournalisten Stefan Johansson.

Noice enda nu levande originalmedlemmar, Robert Klasen (trummor) och Peo Thyrén (bas), turnerar sedan drygt tio år tillbaka intensivt över hela Sverige. Förutom Peo Thyrén och Robert Klasen består Noice idag av originalsångaren Hasse Carlssons efterträdare Dan Funky Larsson och gitarristen Jonas Karlberg (som spelat med Noice sedan 1994). Noice bjuder sin stora och entusiastiska publik på en högoktanig rockshow där gruppens alla superhits ingår.

——————————————————————-
★250 kg kärlek★

bildades i slutet av 90-talet av ett gäng kompisar i Fryshuset i Stockholm. Bandet fick omedelbart en monsterhit med låten Naken som med tiden kom att användas av såväl reklambolag som i TV-program, senast i Paradise Hotel 2017. Under en kortare period turnerade bandet med Eddie Meduza med vilken de skrev låten Bonka bäver, som låg 26 veckor på topplistan och gav bandet ytterligare en guldplatta. Ett halvdussin album och 100-tals spelningar har lagt grunden till den stora grupp svenskar och norrmän som idag lyssnar på 250 kg kärlek. Detta 5-mannaband med heltidsmusiker har med åren nått status av kultband med smått otroliga 40 miljoner streams på Spotify. Festligt, fullsatt och folkligt är en återkommande recension av en konsert med och av 250 kg kärlek.
————————————————————————-
Förköpsbiljetter:

Garderob ingår i förköpsbiljetter
……………………………………………………..
För bokning av drinkbord:
info@sandranoje.se (OBS, Väldigt begränsat antal)
——————————————–

ÖVRIG INFO:

• Öppettider
Öppnar: 21:00
Stänger: 02:00

DJ Pumpar hits före/efter

• Åldersgräns
18 års gräns gäller även i målsmans sällskap
Medtag giltig legitimation oavsett ålder
———————————————————–
• Rätt att neka inträde
Kom ej i berusat tillstånd, vi har full rätt att neka för berusade gäster oavsett om ni köpt biljett. Vi betalar ej tillbaka entré i sådant fall.

• Förköpsbiljetter
Skriv ut biljetten, eller ha den i telefonen, förbered detta innan du kommer fram i entrén för snabbare service! Kolla vilka entrétider som gäller för den biljett du köpt.
———————————————————–
Boka Hotellpaket alt 1!
Mitt i city, ca 25 min promenad till Sandra.
I samarbete med First Hotel Witt i Kalmar så
bokar du ett dubbelrum för 850:-
i samband med evenemangen på Sandra!
Ring: 0480-152 50 och uppge bokningskod: Sandra1

————————————————————-
Boka Hotellpaket alt 2!
Alldeles bredvid Sandra, ca25 min promenad till City.
I samarbete med Kalmar Hotell så
bokar du ett dubbelrum för 700:-
i samband med evenemangen på Sandra!
Ring: 0480-15507 och uppge bokningskod: Sandra

Välkomna till underbara Kalmar!
———————————————————–
• Frågor?
Skriv till oss via PM på Facebook (Sandra Nöje)
Varmt välkomna till Kalmar!

Detaljer

Börjar:
12 maj, 2018 kl 21:00
Slutar:
13 maj, 2018 kl 02:00
Pris:
220 kr
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/387690898369424/

Arrangör

Sandra Nöje

Plats

Nöjespalatset Sandra
Södra Vägen 58
Kalmar, 392 45 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0480 27080
Webbplats:
sandranoje.se