Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

The Beyond – Psytrance / Techno

26 maj, 2018 kl 22:00 - 27 maj, 2018 kl 03:00

Det fanns egentligen aldrig någon tvekan – efter responsen ifrån den förra kvällen så är det klart att det blir en Psytrance/Techno-kväll till!

Vi tar med oss det bästa, och förbättrar resten. Vartenda ett av våra event är en upplevelse, och varje event kommer vara ständigt lite bättre än det förra. Musiken kommer svälja folkhaven på två dansgolv, och hela Sandras interiör kommer dekoreras för att matcha den enorma atmosfären i musiken.

Och förbättras ska det! Version 2.0 är här – det blir större dansgolv, mer ljus, mer ljud, mer deco, bättre utformning, större line-up, you name it – det händer!

Läs artistbeskrivningarna nedan för en inblick i musiken på de två golven!

Sprid gärna ryktet till de ni vill uppleva kvällen med. Tillsammans kommer vi återigen skapa något Beyond det vanliga!

______________________________________________

▪ Förhandsköp: 120kr (Mycket begränsat antal) (SLUT)
▪ Förhandsköp: 170kr (Begränsat antal)
▪ Förhandsköp: 190kr
▪ At the doors: 220kr
ID: 18+
Adress: Sandra, Södra Vägen 58, Kalmar

______________________________________________

°°° LINE UP °°°

PSYTRANCE
♫ Eternal Wonder
♫ 33Rpm vs Martin
♫ Roam

TECHNO
–0491–
♫ Nino
♫ Marcelo M
♫ Carl H
♫ Nils T

______________________________________________

°°°Deco°°°
LUVE
https://www.facebook.com/LUVE-311937642509217/

°°°Soundsystem°°°
NEXO Alpha

______________________________________________

:::PSYTRANCE:::

Eternal Wonder

Denna artist har producerat psytrance sedan 2009. Han har spelat på fester och festivaler i hela Sverige, har släppt flera EPs, remixer, och sitt första album 2014. Han driver dessutom sitt egna skivbolag, Unimuse Records, där han jobbar med artister från USA, Mexico, Israel, Portugal, Georgien, Brasilien, Sverige, med flera. Nyligen släppte han en låt under ett av sina sex(!) projekt som artist, som för närvarande ligger på plats sex(!!) på Beatports psytrance-lista. Kolla gärna in Anomaly – Source of Life!
Lika kompetent som ödmjuk, lika mycket en showman på scen som diskret bredvid den.
Om vi hade kunnat så hade vi adopterat honom, men vi får nöja oss med att boka honom!

33Rpm vs Martin

Mellan 1999 och 2006 fanns det, precis som nu, ett gäng i regionen som brann för psytrance, och tyckte att genren behövde få mer utrymme i utelivet. De kallade sin festorganisation för ”Spaceport”, och de arrangerade fester i hela södra och mellersta Sverige, med artistbokningar ifrån varenda hörn av Europa.
Vi i Beyond Event har känt en stark vilja att brygga över gapet i tid mellan då och nu, och just därför har vi bokat två individer som då var lika frekventa på scen som i kulisserna, på festerna som hölls under ”den gamla eran” här i Kalmar.
Det är med STOR glädje som vi kan presentera dessa två, med all sin musikalikalitet, kunskap, passion och erfarenhet inom sig!
De kommer under kvällen att framföra en smakfull blandning av nyanser och stilar inom psytrance, med influenser ifrån goatrance, progressive psytrance, UK-psy, gammalt och nytt!
Förutom detta så kommer de även att inleda kvällen med att streama en spelning ifrån Sandra’s scen, så att man inte behöver sitta musiklös på sin förfest!

Roam

DJ sedan år 2000 inom alla genrer som någon kan namnet på, och den enda i Kalmar som på riktigt vill utveckla Kalmars klubbscen. En analyserande hjärna och en passionerad kreatör. Roam får i uppgift att avsluta The Beyond med så mycket energi och publikrespons som möjligt, packat in i ett tätt musikval, och vem mer lämpad då?

:::TECHNO:::

Riktnummer 0491 – hamnstaden tillika ’världsmetropolen’ Oskarshamn där Nino, Nils T, Carl H och Marcelo M vevade igång sina levnadsbanor som skivkuskar. De har varit extremt bidragande till den växande technokulturen i Oskarshamn/Kalmar bl.a. genom projekt som @Gruvan
och Suave Events
10 000 timmar senare och lite till har de, dels solo men även tillsammans, varit runt lite här och var i Svearike och levererat svettiga spelningar. Senaste gångerna har det varit på take overs på Söderport, Swedish Brewing Company i Stockholm och på ett uppdrag av Emmabodafestivalen där de spelade ett 24h-set, på en rullande scen på festivalområdet.
Scenen är parkerad på Rasslebygd och nu kommer herrarna till The Beyond för att förtrolla oss med mörk, förförisk urskogstechno.
Deras fyra olika ingångar i genren skapar en härlig musikexpedition, de kommer bjuda på alltifrån rå lo-fi/acid house till monotont håll käften-dunk. Syftet med de omsorgsfullt utvalda industriella men samtidigt melodiska tonerna är att sammanföra människor och få dem att dansa tillsammans, som en stor och härlig enhet mot den pumpande ljudbilden.
Ingen ska kunna stå still, ingen får stå still!

Detaljer

Börjar:
26 maj, 2018 kl 22:00
Slutar:
27 maj, 2018 kl 03:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/381432262335440/

Arrangör

Sandra Nöje

Plats

Nöjespalatset Sandra
Södra Vägen 58
Kalmar, 392 45 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0480 27080
Webbplats:
sandranoje.se